Productie Containere

Suntem o firma producatoare de containere metalice modulare si monobloc. Suntem dedicati oricarui proiect, seriosi, eficienti, cu o vasta experienta si putem transforma un container standard, intr-un container adaptat necesitatilor tale.

Indiferent de dimensiunile acestuia sau de design suntem capabili sa va oferim rezultatele dorite intr-un timp cat mai rezonabil. Iar daca ceea ce va doriti este unic, il putem crea noi pentru tine. Avem tehnologia, cunostintele si resursele necesare pentru ca proiectul tau sa fie realizat intr-un mod profesional, durabil , pentru a satisface toti potentialii nostrii clienti, care la randul lor ne vor recomanda mai departe.

Productie Containere

Seriozitatea ne recomanda, profesionalismul ne duce vestea.Am crescut foarte rapid, dezvoltandu-ne tehnologic, calitativ si cantitativ. In cativa ani, am trecut de la simpla asamblare a containerelor, la productia lor integrala , realizandu-le de la zero, de la prelucrarea a materialelor, pana la punerea in functiune a instalatiilor electrice si sanitare.

Astazi, echipa noastra este alcatuita din ingineri, proiectanti, sudori, vopsitori, tamplari si specialisti in montaj. Avand un portofoliu de peste 100 de proiecte realizate, suntem in masura sa preluam si sa livram cu succes containere tot mai ample, variate si complexe.