Super Wall / Super Wall Arhitectural

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu îmbinare labirint, destinat construcţiei de depozite şi camere frigorifice. Sistemul de îmbinare al acestui panou asigură performanţe excelente contribuind substanţial la reducerea pierderilor termice.

La cerere se pot produce panouri termoizolante din spumă poliizocianurică (PIR) rezistente la foc 30 min.

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu îmbinare ascunsă model arhitectural ce permite realizarea unor faţade cu o estetică dosebită. Articulaţia acestui tip de panou oferă posibilitatea montării atât verticale cât şi orizontale.

Tabelul sarcinilor admisibile pentru ambele tipuri de panou**

Valori maxime garantate ale distanţelor (l), dintre două sprijine pentru un panou cu faţa exterioară din oţel, cu o grosime de 0,5mm şi faţa interioară din oţel, cu o grosime de 0,4 mm, supus la sarcini uniform distribuite (p).

Sarcini admisibile**

Tabelul conţine dimensiunile libere admisibile (l), în metri, corespunzătoare fiecărei sarcini uniform distribuite (p), calculate pe baza datelor experimentale, în aşa fel încât să garanteze o sageată maximă (f) mai mică (cel mult egală) decât l /200, ţinând cont de un coeficient de siguranţă (la solicitarea de rupere la incovoiere) mai mare sau egal cu 3.

Coeficient transfer termic

Valorile au fost determinate în laborator acreditat, utilizând valoarea conductivităţii termice lambda (măsurată la 100 C) de 0,021 W/mK (0,017 kcal/mhC), conform EN 12667:2002.

**Societatea îşi rezervă dreptul de a aduce propriei producţii modificările şi îmbunătăţirile pe care le consideră necesare, în orice moment, fără oconsultare prealabilă.